Program şi activităţi

Cum arată o zi petrecută la IMALO?

Oferim un pachet larg şi divers de servicii pentru a acoperi atât nevoile copiilor cât și ale părinților. Astfel, programul zilnic se desfășoară între orele 08.00 și 18.30 și cuprinde:

  1. Preluarea și transportul de la şcoală al copiilor.
  2. Masa de prânz urmată de activități recreative și sportive.
  3. Efectuarea temelor. Temele se efectuează în limba germana (pentru copiii care studiază la școli de profil, spre exemplu copiii de la Nikolaus Lenau) și în limba română (pentru copiii care studiază la școli cu predare în limba română) – la toate materiile, sub supravegherea cadrelor didactice specializate.La cerere, oferim în cadrul clubului și pregătire particulară, la orice materie solicitată.
  4. Programul se continuă cu o gustare și cu alte activități care vin să le aducă copiilor informaţii noi, să îi stimuleze şi să îi formeze.
  5. Cursuri opționale, cursuri pentru care se poate opta dintr-o vastă gamă de domenii.
  6. În plus, în cadrul clubului copiii au zilnic o ora de educație fizică, pe terenul special amenajat și sub îndrumarea profesorului de sport cu care colaborăm.

Mergem pe ideea de diversitate, şi vrem să alungăm măcar în afterschool rutina şcolară inevitabilă, așa că fiecare zi este altfel, aducând o nouă activitate, un eveniment, sau ceva de explorat sau sărbătorit. Proiectele nostre au în vedere responsabilizarea copiilor şi dezvoltarea unor serii de abilitați, precum: vorbitul în public, dezvoltarea abilitaților de lider, spiritul de echipa, lucrul în grup şi individual, compasiunea, civismul.

Considerăm esenţială calitatea timpului petrecut de copii, şi în încercarea de a le oferi cât mai mult în cadrul afterscool-ului le punem la dispoziţie: teren de sport, perete de căţarat, spaţiu de joacă la mare şi mică înălţime (tobogane, leagăne, groapă cu nisip), curte cu gazon şi pomi fructiferi, mini grădină zoologică (câine, iepuri, broaşte ţestoase, peşti, pisică). De asemenea, locaţia dispune de parcare privată.

Evenimente şi activităţi inspirate de copii

Experimente, călătorii, povestiri şi joacă.

Învăţarea pe bază de proiecte şi investigare, combinate cu elemente STEM, îi implică pe copii în activităţi interesante şi provocatoare şi au drept rezultat asumarea activă a rolurilor de rezolvare a problemelor, de luare a deciziilor, de documentare şi investigare. Proiectele IMALO servesc unor obiective educaţionale specifice, semnificative. Avem multe poveşti de succes!

Petreceri

La Imalo Kinderklub e simplu, voi alegeţi petrecerea, noi ne ocupam de tot şi dăm drumul distracţiei!

Pregătim petreceri nemaipomenite pentru copii, într-un spaţiu mai mult decât adecvat, cu diverse ocazii: petreceri aniversare, petreceri tematice, petreceri personalizate şi petreceri surpriză! Credem că fiecare copil este unic în felul sau şi de aceea adaptăm petrecerile în funcţie de orice cerinţă, idee traznită sau plan bine pus la punct.

Înscrie-te!

Foloseşte formularul de mai jos pentru a te înscrie

în clubul nostru, la unul din cursuri sau într-una din tabere

Te aşteptăm cu drag!