Grijă şi siguranţă

Dacă aştepţi de la un After School mai mult decât sprijin la teme şi supraveghere vino să ne cunoşti!

În contextul incertitudinii legate de desfăşurarea activităţilor didactice în şcoli, IMALO Kinderklub nu renunţă să ofere copiilor o copilărie frumoasă şi acces la o educaţie de top!

Venim în întâmpinarea ta cu un program adaptat fiecărui scenariu, astfel incât să acoperim toate nevoile educaţionale.

Program zilnic

07:50 – 18:30

Pentru copiii care fac cursuri şcolare online sau pentru perioada vacanţelor

Copiii pot participa la şcoala online de pe tableta proprie, folosind reţeaua de internet a clubului şi beneficiind de supravegherea şi ajutorul personalului de la IMALO!

07:50 – 12:30

Pentru copiii care fac cursuri şcolare după-amiaza

Copiii beneficiază de ajutorul personalului de la IMALO pentru a se pregăti pentru şcoală dar şi pentru a se recrea, programul fiind similar cu cel de after school clasic. După servirea mesei de prânz copiii beneficiază de transport la şcoală.

11:30 – 18:30

Pentru copiii care fac cursuri şcolare dimineaţa

Dată fiind situaţia incertă a evoluţiei pandemiei, probabil că fiecare copil înscris la IMALO va trece în timpul anului şcolar 2020-2021 prin toate variantele de program prezentate. Nu trebuie să vă faceţi griji, ne vom strădui să acoperim toate nevoile cauzate de schimbările bruşte de program, astfel încât copiii să se bucure de copilărie, de o bună educaţie şi de activităţile lor preferate, indiferent de scenariu, în siguranță!

Împreună cu dumneavoastră, săptămânal, sau cel mult la un interval de două săptămâni, vom organiza programul pe ore şi zile a fiecărui copil astfel încât să puteţi alege împreună activităţile la care vor participa în fiecare zi. În acest fel vom putea evita aglomerarea la o anumită activitate. Dumneavoastră veţi putea, acasă, prin discuţii cu copilul să îl încurajaţi să participe la activităţi cât mai variate.

  • Îndeplinim toate cerinţele sanitare, conform normelor legale, pentru siguranţa copiilor şi a personalului IMALO.
  • Zilnic, înainte sau după teme, copiii vor putea participa la 3-4 cursuri sau activităţi interesante pentru ei, predate prin joc şi cât mai mult în aer liber.
  • Toţi copiii beneficiază de asistenţă şi ajutor la pregătirea temelor şi la pregătirea activităţilor suplimentare, adaptate pe nevoia fiecăruia
  • Toţi părinţii beneficiază de întâlniri lunare, online, cu dascălii noştri
  • Copiii pot opta dintr-o gamă variată de cursuri opționale cu frecvență săptămânală: lb. germană, lb. engleză, pian, chitară, street dance, karate, robotică și IT, mindfulness, sau orice alt curs propus de dumneavoastră.

Cursuri gratuite

Cu frecvenţă săptămânală şi zilnică

Înscrie-te!

Foloseşte formularul de mai jos pentru a te înscrie

în clubul nostru, la unul din cursuri sau într-una din tabere

Te aşteptăm cu drag!