Hai la IMALO Kinderklub şi împreună cu alti copii, vei cânta melodiile tale preferate de pe albumele cântăreților și trupelor îndrăgite!

Din ce în ce mai mulți părinți își îndrumă copiii spre hobby-uri creative, punând bazele unei viitoare cariere sau pur și simplu adaugă o componentă esențială educației lor: dragostea pentru artă. Iar muzica e una dintre cele mai plăcute modalități de exprimare pentru copii. Procesul de învățare este mult mai rapid și mai eficient la vârste fragede. Se începe cu noțiuni de bază, jocuri muzicale și cântecele simple.

Să nu uităm că educația muzicală de acum îi va cultiva copilului dragostea pentru artă, pentru frumos pe tot parcursul vieții, îi va dezvolta auzul și îi va stimula creativitatea. Ar putea deveni un muzician de succes dacă își urmează talentul, însă chiar dacă nu se va întâmpla așa, va păstra în suflet muzica unei copilării frumoase.

Vrei sa înveți să cânți la chitara? Nu-ți place să cânți doar tu și profesorul să te asculte? Gura-ți va cânta, mintea se va relaxa, iar degetele vor învață acordurile. Hai să cântăm împreună!

  • Frecvenţa cursului: 1 şedinţă/săptămână
  • Coordonator: Traian Şoimu

Share This Post!

NOUTĂŢI / EVENIMENTE