DETALII CURS

Doriți ca pentru copilul dumneavoastră limba germană să fie un mijloc simplu de utilizat pe viitor și poate intenționați în acest sens chiar să îl înscrieți la o școală cu predare in limba germană?

Doriți să vă asigurați de faptul că va fi bine pregătit pentru evaluarea cunoștințelor de limba germană în vederea admiterii în clasa pregătitoare la o scoala cu predare in limba germana?

Afterschool IMALO Kinderklub vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un curs special elaborat pentru copiii care încep grupa mare în această toamnă.

Astfel copiii dumneavoastră au posibilitatea de a învăţa şi exersa limba germană într-un cadru restrâns de maxim 8 copii în mod neîntrerupt chiar şi în timpul vacanţei (exceptând sărbătorilor legale) prin intermediul unei game variate de activități adecvate vârstei lor precum: jocuri, cântece, poezii și mini-proiecte bazate pe mult dialog in limba germana, sub îndrumarea unui cadru didactic specializat în acest tip de curs.

🔸 Data de începere: luni, 16 septembrie 2019

🔸 Frecvenţă: 2 şedinţe/ săptămână.

🔸 Orar : MARTI si JOI în intervalul orar 16:30 – 17:30

🔸 Metodă: comunicativă prin care copiii sunt incurajați să utilizeze cunoștințele dobândite în mod independent și cu încredere

🔸 Număr maxim participanți: 8 copii/grupă

ÎNSCRIERE ONLINE

Folosiţi următorul formular de înscriere https://forms.gle/La7jmWXK4KrSzMY86

NOUTĂŢI / EVENIMENTE

Alătură-te comunităţii IMALO pentru a afla toate noutăţile

Înscrie-te la newsletter!