Vă doriţi continuitate la copilul dumneavoastră în ceea ce priveşte dezvoltarea competenţelor de limba germană chiar şi pe perioada vacanţei? Doriţi să ştiţi că fiica sau fiul dumneavoastră progresează în ceea ce priveşte cunoştinţele de limba germană chiar şi în această perioadă în care este recomandat să nu intre în colectivitate? Atunci Imalo Kinderklub vă oferă soluţia ideală.

Prin cursurile noastre online pe care le oferim deja de la începutul pandemiei elevilor noştri care au ales să ne calce pragul deja de la începutul anului şcolar 2019-2020, fiica sau fiul dumneavoastră işi poate aprofunda şi dezvolta cunoştinţele de limba germană în siguranţă şi direct de acasă, printr-un simplu click, intrând astfel în legatură cu un cadru didactic vorbitor nativ de limba germană şi experimentat în lucrul cu copiii atât pe plan online cât şi pe cel faţă în faţă.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor dumneavoastră, dar şi pentru a oferi diversitate şi a le arăta copiilor că învăţatul se poate realiza şi prin joc şi voie bună, vă oferim diferite tipuri de cursuri de limba germană pentru diferite categorii de vârstă precum şi de nivel de cunoştinţe.

Curs de conversaţie (clasele 0 – 12)

Se adresează copiilor care au deja cunoştinţe de limba germană de nivel mediu şi se axează în principal pe exprimarea orală. Scopul cursului este dezvoltarea aptitudinii de exprimare orala în limba germană pe fondul a diferite teme de interes adecvate vârstei copiilor.

Curs de gramatică (clasele 3 – 12)

Se adresează copiilor sau adolescenţilor care au deja cunoştinţe de limba germană de nivel mediu sau avansat şi se axează în principal pe consolidarea structurilor gramaticale. Scopul cursului este utilizarea structurilor gramaticale atât prin intermediul exprimării orale cât şi a celei de exprimare în scris în limba germană.

Atelier de creativitate (clasele 2 – 12)

Se adresează copiilor sau adolescenţilor care au deja cunoştinţe de limba germană de nivel mediu sau avansat şi se axează în principal pe consolidarea structurilor gramaticale şi dezvoltarea imaginaţiei. Scopul cursului este dezvoltarea creativităţii şi a imaginaţiei prin utilizarea limbii germane atât prin intermediul exprimării orale cât şi a celei de exprimare în scris.

Cursurile vor avea loc de două ori pe săptămână şi vor avea o durată de 60 minute / întâlnire.  Limba utilizată la curs va fi exclusiv limba germană.

NOUTĂŢI / EVENIMENTE

Înscrie-te!

Foloseşte formularul de mai jos pentru a te înscrie

la unul din cursuri sau la o lecţie demonstrativă gratuită

Te aşteptăm cu drag!